Yaşam

2023 Yılında Erkekler İçin Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü yaklaşırken herkeste bir ikram telaşı vardı. 14 Şubat gelmeden hediyenizin hazır olmasını istiyorsanız işte erkek arkadaşınıza alabileceğiniz hediyeler. Gelelim henüz ikramını seçmeyenlerin içeriğine!

‘Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’

‘Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.’

‘Bazı ürünlerde alerjisi olanların dikkatli olmasını öneriyoruz!’

1. Yüzüklerin Efendisi hayranları için yapboz…

Hem puzzle hem de Yüzüklerin Efendisi severlerin kaçırmaması gereken bu hediye ile sevgilinizi çok mutlu edeceğiniz kesin.

Bulmaca çok kaliteli ama bir eksik modül var ve bu çok can sıkıcı. ? Maalesef bir kesme takviyesi bekliyoruz. ? Umarım en kısa sürede ulaşıp hızlıca asabiliriz.

Bu çalışmaya ulaşmak için tıklayınız.

2. Klasik hediyelik parfümler…

Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez ikramlarından biri olan parfüm ile sevgilinizi memnun edebilirsiniz. Terre D’den esinlenilen bu koku ile sevgiliniz eşsiz bir kokuya sahip olacak.

Satıcıya çok teşekkür ederim. Paketleme çok güzel yapılmış, yanına koydukları küçük ikramları da unutmamak lazım. Koku oldukça kalıcı görünüyor. Umarım Amazon bu tür satıcılarla çalışmaya devam eder.

Bu çalışma için tıklayınız.

3. Sinemaseverler için kazılan sinema afişi…

Sinemayı seven bir sevgiliniz varsa bu hediye tam ona göre. En iyi 200 filmden oluşan bu afiş ile Sevgililer Günü’nde farklı bir ziyafet yaşayacaksınız.

Kalitesi iyi ve paketleme de güzel. Ben öneririm.

Bu çalışmayı incelemek için tıklayabilirsiniz.

4. En çok satın alınan ikramlıklardan biri olan kol düğmesi…

Kol düğmeleri, erkek arkadaşların en çok tercih ettiği hediyelik eşyalardan biridir. Sevgiliniz için şık bir sürpriz arıyorsanız bu parçayı kaçırmayın. Klasik bir şıklığa sahip bu kol düğmeleri sevgilinize çok yakışacak.

Bu eseri satın almak için tıklayınız.

5. Sevgilinizi rahatlatmak için masaj aleti…

Masaj ihtiyacı olanlar için ideal hediyelerden biri olan masaj aleti ile sevgiliniz oldukça rahatlayacaktır. Derin kas masajı yapan bu masaj aleti günlük rahatlama için kullanılabilir.

Bu eseri satın almak için tıklayabilirsiniz.

6. Teknoloji meraklıları için akıllı saat…

Sevgilinizin hayatını kolaylaştıracak bir hediye arıyorsanız bu akıllı saati kaçırmayın. 17 spor modu ve renkli dokunmatik ekranı ile oldukça kullanışlı bir ikram olan bu akıllı saatin 10 günlük pil ömrü bulunuyor.

Öncelikle bu markanın yaptığı işlerin başarısını gördüğüm için bu saati tercih ettim. Şarj ve dokunmatik ekran sorunu yaşamadım. Ekranın geri bildirim süresi çok kullanışlıdır. İçindeki özelliklerin çok kullanışlı ve anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Sorun olarak askı kısmı çıkmıyor başka bir askıyla değiştiremiyoruz ve rengi çok açık olduğu için çok çabuk kirlendi diyebilirim. Ve bu kir, kıyafetlerden ve hangi temizlik aletini kullanırsanız kullanın siyahlıktan çıkmıyor. Onun dışında çok güzel sadece koyu renk tercih edilebilir.

Bu çalışma için tıklayınız.

7. Tıraş makinesi her erkeğin temel ihtiyaçlarından biridir…

Tıraş makinesi sevgilinize alabileceğiniz en faydalı hediyelerden biridir. Bu tıraş makinesi tıraş eder, düzeltir ve düzeltir. 3’ü 1 arada etkisi ile sevgilinizin çok işine yarayacak bu makineyi hızlıca sepete atın.

Normal sakallı bir birey olarak çok kaliteli, hızlı ve temiz tıraş oldu, tavsiye ederim.

Bu çalışmaya ulaşmak için tıklayınız.

8. İşe yarayan çok amaçlı bir kalem…

Sevgiliniz için harika bir sürpriz arıyorsanız bu çok amaçlı kalem tam size göre. Aynı anda 9 işlevi olan bu kalem az yer kaplarken çok iş yapıyor. Klipsi sayesinde kolayca taşınabilen bu eseri sevgiliniz çok sevecek.

Bu çalışma için tıklayabilirsiniz.

9. Cüzdan en faydalı ikramlardan biridir…

Bu şık cüzdanı sevgilinize en sevdiğiniz sürpriz için alabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen bu cüzdanı sevgilinizin çok seveceği kesin.

Görünümü, boyutu, cepleri hepsi mükemmel. Ancak kart aksamı maalesef çok sert ve düzgün çalışmıyor şeklinde geldi.

Bu çalışma için tıklayabilirsiniz.

10. Şık bir hediye için saat…

Bu şık saat, Sevgililer Günü için ideal bir hediyedir. Su geçirmez özelliği ile sevgiliniz onu asla kolundan çıkarmayacak. Sevgilinize her baktığınızda size hatırlatacak bir ziyafet arıyorsanız bu saati kaçırmayın.

Bu çalışma için tıklayınız.

11. Sevgilinizin eşyalarını düzenli tutmak için takı standı…

Anahtarları, parfümleri, güneş gözlüklerini, cüzdanları, telefonları ve aksesuarları organize eden bu parça dağınıklığı azaltır ve yerden tasarruf sağlar. Bu takı düzenleyici sayesinde sevgiliniz için her şey daha düzenli olacak.

Bu parçayı satın almak için tıklayın.

12. Kullanışlı ve şık bir hediye çantası…

Bu çok amaçlı sırt çantası sevgilinizin çok işine yarayacak. Yüksek kaliteli kumaşı ile aşınmaya dayanıklı bu çantayı sevgiliniz çok sevecek. Bu vintage tarz çantada bilgisayar bölmesi, telefon cebi, küçük eşyalar için fermuarlı cep ve yan cepler bulunur.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Her gün kullandığım kullanışlı bir çanta.

Bu çalışmaya ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

13. Sevgilinizin tarzını tamamlayacak bir bileklik…

Çift mıknatıslı bu bileklik sevgilinize çok yakışacak. Bu %100 hipoalerjenik ürün aynı zamanda kaygı ve kas gerginliğini gidermeye yardımcı olur. Sevgilinize şekil katacak bir sürpriz için bu parçayı kaçırmayın.

Bu çalışma için tıklayınız.

14. Koleksiyon yapan erkekler için spor araba legoları…

Araba tutkunu bir sevgiliniz varsa, bu ideal bir hediye. Bu Lego araba, sevgilinizin koleksiyonu için çok farklı bir modül olacak. Lamborghini Countach’ın bu lego modelini hızla sepete atın.

Her seviye farklı keyifli, teşekkürler.

Bu çalışmayı incelemek için tıklayabilirsiniz.

15. Saatleri seven sevgiliniz için saat kılıfı…

Pek çok saati olan bir sevgiliniz varsa, sevgilinize mutlaka bu saat kılıfını hediye edin. Saatin yanı sıra kol düğmesi, küpe ve diğer takılar için de kullanılabilen bu kılıf ile tüm aksesuarlarınızı rahatlıkla saklayabileceksiniz.

Bu çalışma için tıklayınız.

16. Her mevsime uyan ceket…

Kot ceket, her kombin için karşı konulamaz bir modüldür. Her kıyafete şık bir dokunuş katmak için bu kot ceketi sevgilinize hediye olarak hemen alın.

Ürün güzel Amazon indirimlerinde de çok uygundu.

Bu çalışmaya ulaşmak için tıklayınız.

17. Evde şık olmak isteyen erkekler için ev terliği…

Sevgilinizin ev için terliği yoksa bu şık terliği sevgililer günü hediyesi olarak alabilirsiniz. Hem rahat hem de sıcacık tutan bu terlikleri sevgiliniz üzerinden çıkarmak istemeyecek.

Ürün çok güzel, çok kaliteli. 1 beden büyük alabilirsiniz. Çok sıcak, yumuşak. Amazon’a teşekkür ederim.

Bu eseri satın almak için tıklayınız.

18. Şık bir aksesuar için zincir kolye…

Erkeklerin en gözde aksesuarlarından biri olan zincir kolyeyi sevgililer günü hediyesi olarak almak isterseniz bu kolye 925 ayar gümüştür. 50 cm uzunluğundaki bu kolyeye sevgiliniz bayılacak.

Bu çalışmayı incelemek için tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu